Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

Noc sokoloven 2021

Česká obec sokolská

zpět na výpis akcí
 

Zajímá vás, jaká zákoutí skýtají sokolovny ve vašem okolí a jaké možnosti pro vás a vaše děti nabízí vstup do Sokola?

Datum:25. 06. 21
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura| zábava| sport|ostatní, poznání| po praze, památky, ostatní pro děti|

Vídáte je ve svém okolí, ale nikdy jste nebyli uvnitř? Pražské sokolovny se stavěly mezi lety 1862–1948. Pokud vás zajímá, jak vypadají tělocvičny a co vše se v sokolských jednotách děje, navštivte již VII. ročník Noci sokoloven, do kterého se zapojilo hned 11 pražských jednot.

Na své si přijdou malí i velcí. Program si každá jednota sice vytváří sama, ale společným letošním tématem je stavba lidských pyramid. Jak takové pyramidy vypadají a jak se nacvičují, se dozvíte právě v sokolovnách. Vstupné není žádné.

Zapojily se tyto jednoty: Čimice, Podolí, Střešovice, Modřany, Hanspaulka, Břevnov, Spořilov, Lhotka, Dejvice, Vršovice a Tyršův dům na Malé Straně, sídlo ČOS. Tak se podívejte na jejich program na http://www.sokolskepamatky.eu/noc-sokoloven/

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: