Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

Venkovní online hra: Hero of the White Hill: ten, k...

Geisslers Hofcomoedianten

zpět na výpis akcí
 

Zažijte divadelní dobrodružství v pražských ulicích a propadněte se do doby stavovského povstání.

Začátek:16. 02. 21
Konec:30. 04. 21
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: kultura| zábava| poznání|

Chcete se při procházce pražskými ulicemi něco dozvědět, a ještě se zasmát? Vyrazte s Geisslers Hofcomoedianten na dobrodružnou venkovní on-line hru Hero of the White Hill: ten, který tam byl, která vás zavede do doby povstání českých protestantských stavů proti císaři. Nebojte se ale nudného dějepisu, jak už je u Geisslerů zvykem, legrace musí být i na popravišti…

Trochu divadlo, trochu procházka a trochu bojovka, tak by se dala popsat hra, kterou si s sebou nesete ve svém mobilním telefonu. Funguje přitom úplně jednoduše, po registraci získáte odkaz na stránku a s ní i místo prvního zastavení. Tady zjistíte odpověď na otázku, která vám odemkne první video a už se můžete bavit. A taky vzdělávat, koho by zajímalo víc, dozví se na stránce rozšiřující informace o událostech, které se staly přesně před 400 lety.

Pak už můžete vyrazit na cestu od stanoviště ke stanovišti, od historické historky k další… Chybět nebude defenestrace místodržících z oken Pražského hradu, korunovace Fridricha Falckého, pohled na bitvu na Bílé hoře ani poprava 27 pánů na Staroměstském náměstí. Ale nebojte se, krev nepoteče a načančané paruky rozhodně taky nečekejte. Proč by ostatně Fridrich Falcký nemohl nosit kšiltovku? Geissleři se i u této divadelní procházky drží svého principu, kdy spojují staré s novým a vážné se zábavným.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: