Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
ledna

Procházka filmem: The Social Dilemma - online

Nová Trojka

zpět na výpis akcí
 

Dokumentární hit loňského roku Sociální dilema a následná debata s publicistkou a odbornicí na počítačové sítě Alexandrou Alvarovou.

Datum:24. 01. 21
Cena:80 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, poznání| ostatní

Dokumentární hit loňského roku Sociální dilema odkrývá internetové sítě jako obchod s identitou uživatelů, ve kterém se točí největší peníze, jaké se kdy v dějinách v nějakém odvětví otáčely. Cenný je tím, že režisér Jeff Orlowski přesvědčil k účasti bývalé zaměstnance firem jako je Facebook, Twitter nebo Google. Dozvíte se třeba o novém traumatu, které si zejména mladé uživatelky vypěstovaly díky tomu, že nevypadají ve skutečnosti tak dobře jako jejich nejrůznějšími filtry upravené fotky na Instagramu. V závěru bývalí top manažeři prozradí, jak ochraňují před zhoubnými účinky sítí sami sebe a svoje děti. Hlavně na tuto část naváže v tradičním čase on-line debata s publicistkou a odbornicí na počítačové sítě Alexandrou Alvarovou.

Film je k vidění na Netflixu (https://www.netflix.com/title/81254224). Pokud jej nemáte předplacený, můžete si jej na měsíc vyzkoušet zdarma, musíte se jen zaregistrovat a zadat číslo své platební karty (návod najdete zde: https://filmtoro.cz/wiki/jak-ziskat-netflix-zdarma).

Cena besedy 80 Kč.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: