Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Projekce animovaného filmu Rango. Jedinečná příležitost zhlédnout film z bezpečí a pohodlí vašeho automobilu.

Datum:23. 01. 21
Cena:350 Kč
Čas:16:45 - 18:35
Kategorie: kultura|kina pro děti|

Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce. Té si začne naplno užívat, když se nešťastnou náhodou ocitne uprostřed vyprahlé pouště, kde si na něm málem pochutná hladový jestřáb. A aby napětí nebylo málo, jeho další kroky vedou do města jménem Prach, v němž visí obyvatelům kolty proklatě nízko. Ve zdejší nálevně si chameleón vymyslí jméno Rango a pár hrdinských historek, čehož vzápětí lituje. Od zoufalých domorodců totiž obratem dostane šerifskou hvězdu a hromadu úkolů, mezi nimi i nalezení zdroje pitné vody a odstranění zdejších i přespolních zabijáků. Na Rangovi teď bude, zda neuvážené hrdinské kecy přetaví v činy, nebo zda zahodí hvězdu, kolty a stetsona, navlékne havajskou košili a uteče zpátky do civilizace. „Vítej, amigo, v poušti nekonečné, kde žízeň a prach jsou tvé družky věčné…“ Chór hrajících a zpívajících mexických sov vás uvede do světa, kde vás přejde sranda, ale přesto se budete bez ustání smát příběhu o nejnepravděpodobnějším hrdinovi, jakého kdy Divoký západ poznal. Režisér Pirátů z Karibiku Gore Verbinski znovu namíchal opulentní koktejl akce, humoru a nádherných kulis, který jede stejně dobře jako loď Jacka Sparrowa, ačkoliv z hraného světa možná nečekaně přeskočil do animovaného.
Cena 350 Kč je platná pro jeden osobní automobil.

ZAVŘENO: Autokino St...
Tel:
Vaníčkova
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: