Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
srpna

Letní kino Yellow Cinema - Kmotr

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

LETNÍ KINO

Datum:08. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina, sport| fitness, míčové sporty, vodní sporty, gastro| bary a pivnice, občerstvení, restaurace

Nepropásněte srpnové filmové delikatesy na velkém plátně, které vám každé úterý a sobotu naservírujeme i s oblohou. Ať už si na filmovém plátně raději vychutnáváte psychologická dramata, horory, zamotané detektivní případy, bláznivé komedie, nebo romantické příběhy, u nás máte z čeho vybírat.

 

KMOTR

Příběh newyorské mafiánské rodiny Corleonů, která svůj blahobyt založila na hazardu, prostituci a vydírání a které tvrdou rukou vládne starý don Vito (Marlon Brando), se odehrává v letech 1945-1955 a je jakýmsi fiktivním svědectvím prudkého rozmachu organizovaného zločinu po konci druhé světové války. Snímek získal tři Oscary, a to za nejlepší film, scénář podle předlohy a mužský herecký výkon v hlavní roli. Marlon Brando si ovšem cenu za svůj výkon odmítl převzít.

Projekce letního kina Yellow Cinema je zdarma. Vstup do areálu je však zpoplatněn areálovým vstupným.

 

ŽLUTÉ LÁZNĚ
Tel: 724 361 107
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4 - Podolí, 140 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: