Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
září

Asie vzdálená a blízká | Festival asijské kultury

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Projekt Asie vzdálená a blízká navazuje na úspěšné ročníky v roce 2016, 2017, 2018 a 2019, které proběhly ve spolupráci s Městskou částí Praha 3.

Datum:26. 09. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|kina, zábava| sport| fitness, míčové sporty, vodní sporty, gastro| bary a pivnice, občerstvení, restaurace pro děti|

O festivalu

Projekt Asie vzdálená a blízká navazuje na úspěšné ročníky v roce 2016, 2017, 2018 a 2019, které proběhly ve spolupráci s Městskou částí Praha 3. V roce 2019 se představil Vietnam, Indonésie, Japonsko, Korea, Thajsko a Indie, Mongolsko a Čína. Letos festival rozšíříme o další zajímavé země. Projekt má za cíl zvýšit povědomí majoritní společnosti o asijskou kulturu a zároveň aktivně zapojit českou společnost do vzájemného bližšího poznání. Otevřenou, nekonfliktní formou chceme změnit pohled na Asiaty a jejich kulturu, která je českým občanům vzdálená a často těžko pochopitelná.

Festival podpoří projekt „Daruj dřeň, daruješ život“, který se realizuje ve spolupráci s profesorem Petrem Sedláčkem, vedoucím transplantační jednotky FN Motol Praha a Českým národním registrem dárců v Plzni s cílem oslovit asijské dárce kostní dřeně.

Vstup na festival je každoročně zdarma, letos je však nutné uhradit běžný vstup do areálu Žluté lázně, který činí 50 Kč. Děti mají vstup zdarma.

ŽLUTÉ LÁZNĚ
Tel: 724 361 107
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4 - Podolí, 140 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: