Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
června

Noc sokoloven 2020

Česká obec sokolská

zpět na výpis akcí
 

Celorepublikový den s historií a architekturou Sokola seznámuje veřejnost s tím, jaké architektonické poklady skrývají budovy v centrech měst a obcí.

Datum:12. 06. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: sport|ostatní, poznání| po praze, památky, ostatní

Zajímá vás, jaká zákoutí skýtají sokolovny ve vašem okolí a jaké možnosti pro vás a vaše děti nabízí vstup do Sokola? Přijďte nás navštívit během každoroční Noci sokoloven! Program je bohatý a vstupné žádné. A často je možné v sokolovně i přespat! Letos tuto možnost budete mít už pošesté, a to 12. června 2020.
Celorepublikový den s historií a architekturou Sokola si dává za cíl seznámit veřejnost s tím, jaké architektonické poklady skrývají budovy v centrech měst a obcí, okolo kterých lidé každý den chodí, ale kam kromě místních sokolů a dalších sportovců málokdo vkročí. Přitom jde často o dominanty obcí a nedoceněné architektonické poklady!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: