Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
května

CreativeMornings s Matějem Novákem (live stream)

CreativeMornings Prague

zpět na výpis akcí
 

Poslední pátek v měsíci se hlásí zpět do služby! První po krátké pauze si ale dáme live stream na téma NATURE se surfařem Matějem Novákem.

Datum:29. 05. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 10:00
Kategorie: zábava| sport| poznání|po praze, cestování lifestyle|

Creative Mornings Prague je série kreativních, měsíčních, snídaňových přednášek. Pro tentokrát se přednáška bude konat online.

Poslední pátek v měsíci se hlásí zpět do služby! První po krátké pauze si ale dáme ještě v klidnějším režimu a téma NATURE si užijeme z toho nejpřirozenějšího prostředí - domova. Můžete si tak užít přednášku třeba i z postele, kterých se na našich ránech tak často nedočkáte.

Až ze španělské provincie Asturias nás navštíví surfař Matěj Novák a po jeho online povídání určitě nezapomeneme ani na otázky z vašich gaučů a postelí. Ze svého klubu WildHouse u pobřeží Španělska se nám přihlásí proto, že tam odjel žít svůj surfařský sen. Jako první Čech zdolal bájnou "big wave" a pronikl do disciplíny, kde jízda začíná na šesti (a končí na třiceti!) metrech výšky. Podívat se na to můžete třeba v dokumentu No Wave Back, který vám kromě našeho řečníka představí i krásy rozbouřeného oceánu.

Live stream s Matějem můžete sledovat na odkazu, který vám včas dodáme po vaší registraci na uvedeném odkazu. Zatím načechrejte polštáře, promyslete menu své královské snídaně a otázky na krále surfu!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: