Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
června

Flamenco De Sofa

Fiesta Flamenca

zpět na výpis akcí
 

Podpořte svého umělce i svoji duši z gauče!

Začátek:04. 06. 20
Konec:23. 07. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| zábava - ostatní

Pražský festival Den flamenka, který každým rokem na podzim přiváží do hlavního města světové flamenkové hvězdy, přichází s mezinárodním online festivalem Flamenco De Sofa. Ten vznikl s cílem podpořit flamenkové umělce ve Španělsku, které je jednou z nejvíce pandemií zasažených zemí, a uvede osm představení.
 
„V České republice se velice rychle aktivovala umělecká scéna a kulturní život se na čas přenesl do online světa. Teď tyto zkušenosti chceme nabídnout Španělsku, kde to takto tolik nefunguje. Chceme podpořit klenot španělské kultury, který pronikl do celého světa a ten si ho zamiloval,“ říká ředitelka festivalu Karol Martincová. Během minuty se zájemci mohou z pohodlí svého domova přenést do sluncem zalité kolébky flamenka Anadalusie, kde načerpají energii a vášeň, kterou tato svébytná hudebně-taneční kultura nabízí. Online festival otevře ve čtvrtek 4. 6. v představení Puntal / Přesný virtuózního sevillského tanečníka Davida Péreze. Diváci mohou představení a koncerty zhlédnout zdarma, a přitom přispět dobrovolnou částkou pro konkrétní soubor či umělce.

Program festival Flamenco De Sofa:
4. 6. David Perez: Puntal
11. 6. Karime Amaya: La Fuente
18. 6. Nino de los Reyes: Tierra
25. 6. Antonio Molina “El Choro”: Aviso:Bayles de Jitanos
2. 7. La Moneta: Muy especial
9. 7. Pol Vaquero: Antojo
16. 7. Adrián Santana: Simbiosis
23. 7. Mónica Fernández: Comadre

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: