Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
září

107. AXA Primátorky

Primátorky

zpět na výpis akcí
 

Nejlepší čeští veslaři budou závodit o nejcennější tuzemskou trofej o víkendu 19. a 20. září 2020. 107. primátorky tak proběhnou netradičně v září.

Začátek:19. 09. 20
Konec:20. 09. 20
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: zábava| sport|vodní sporty, ostatní

AXA Primátorky letos čeká posun do zářijového termínu, který pro ně není ničím novým ani v novodobé historii. V roce 2013 byl jubilejní 100. ročník právě z června na září odložen kvůli rozsáhlým povodním, které zasáhly i hlavní město.

Co je ale na slavném pražském závodě tradicí dlouhé desítky let, je dráha se světově proslulou zatáčkou pod vyšehradskou skálou. Ohyb trati, na kterém si vylámaly zuby posádky z celé Evropy, je každoroční výzvou všech účastníků hlavních závodů osmiveslic. Výjimkou nebude ani rok 2020.

Poradí si s ním nejlépe opět pražská Dukla, která v Praze kralovala čtyřicetkrát v řadě? A věděli jste, že trať Primátorek byla v minulosti několikrát změněna, a dokonce se pro zázemí měnily i břehy? Přečtěte si více o historii závodu na www.axaprimatorky.cz a přijďte v září podpořit elitní veslařské posádky na pražskou náplavku Rašínova nábřeží. Vstup je tradičně zdarma a čeká na vás bohatý doprovodný program po celý závodní víkend vč. signature dish Zdeňka Pohlreicha.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: