Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Opera Bardo Thödol @online stream

RockOpera Praha

zpět na výpis akcí
 

RockOpera Praha na svém YouTube kanálu totiž v sobotu 21. března zpřístupní nedávno vydaný záznam symfonicko-rockového Barda Thödol.

Začátek:21. 03. 20
Konec:28. 03. 20
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: kultura|divadla, klasika, hudba zábava| poznání|

"O DVD, které nám v únoru pokřtila herečka Jitka Čvančarová, jeví fanoušci velký zájem. Chceme ale lidem zpříjemnit čas trávený doma, a tak jsme se rozhodli záznam poskytnout po omezenou dobu k volnému zhlédnutí," říká výkonná ředitelka, zpěvačka a libretistka Pavla Forest..

Ti, jež jeví zájem RockOperu Praha finančně podpořit, si mohou DVD objednat zde. V e-shopu lze zakoupit také mnoho dalšího zboží spjatého s holešovickým divadlem. Například trička, placky nebo hudební alba.

"Záznam Barda Thödol nabízíme v jednom balíčku s albem Duše moderního člověka. Jde o dílo, které jsme před lety složili a nahráli s Milanem Steigerwaldem a které se stalo jedním ze stavebních kamenů pro zmiňovanou symfonicko-rockovou operu," vysvětluje Forest.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: