Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
února

Algiers (US)

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Téměř na rok přesně se do klubových prostor Lucerna Music Baru vrátí čtyřčlenná atlantská kapela Algiers.

Datum:21. 02. 20
Cena:490 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| party a kluby,

Algiers nedávno také vydali audiovizuální novinku “Can the Sub_Bass Speak?”
Ta vznikla ve spolupráci kapely a produkčního dua Randall Dunn a Ben Greenberg (Jóhann Jóhannsson’s Mandy Soundtrack, Sunn O))), Uniform). Novinka spojuje útočný jazyk a free jazzovou koláž od multiinstrumentalisty ALGIERS Franklina Jamese Fishera, saxofonového pionýra Skerika a bubeníka D’Vonne Lewise, to vše doplněno lavinou vizuálií oceněného filmaře Sama Campbella a typografa Farboda Kokabiho.
Dílo bylo inspirováno náhodným setkáním s umělkyní Moor Mother a duem Harrga na Wysing Polyphonic v roce 2018. “Can the Sub_Bass Speak?” směřuje postpunkovou dekonstrukci rasové a třídní sonické politiky ALGIERS novým směrem spolupráce s jinými umělci.
“Can The Sub_Bass Speak?” je ústřední částí větší webové instalace, kterou najdete na www.thereisnoyear.com.
Film evokuje ‘vizuální abstrakci’ a politický radikalismus Lis Rhodes a Johna Akomfraha, klade Fisherovo textové zkoumání strukturálního rasismu do dezorientujícího prostředí obnoveného fašismu v Evropě a USA.
Algiers ohlášním samostatného britské a evropské turné v roce 2020 také naznačili možnost vydání svého nového hudebního materiálu.
Vstupenky za 490 Kč + poplatky od pátku 30.8.2019 od 10:00 na webu a pokladně Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 590 Kč.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: