Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
února

To jsou ale řeči!

Ježkovy voči Bar & Tapas

zpět na výpis akcí
 

Divadelní představení autorského hry To jsou ale řeči.

Datum:17. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla zábava|

Drama je autorskou prvotinou Michala Návary, který také sám ztvárnil hlavního hrdinu. Společně s režisérem inscenace Petrem Mikulášem jsou zakladatelé nového divadelního spolku.

Přijďte se podívat na monodramatický výstup Pacienta, který je uvězněn na oddělení pro duševně choré a poslechněte si jeho zpověď. Náš Pacient se rozhodl vystoupit z davu a říct svému okolí, co si opravdu myslí. Za své názory odmítající sobecký postoj plození dětí je koneckonců "uvězněn na oddělení pro duševně choré". O své pravdě je rozhodnutý přesvědčit i své posluchače a to velmi apelativním způsobem.
Pojďte se podívat na temperamentní zpověď Pacienta a posuďte sami, zda je uvězněn právem, nebo pouze ze strachu jeho oponentů.

Vstupné: Dobrovolné

Hraje: Michal Návara
Režie: Petr Mikuláš

Začínáme ve 20:00

Ježkovy voči Bar & T...
Tel: 737306444
Ve Smečkách 6
PRAHA 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: