Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sisters Bistro

Praha 1, Dlouhá 39, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Sisters Bistro

Sisters Bistro je synonymem pokladu české gastronomie, tedy legendami opředeného a oblíbeného chlebíčku.

Telefon:+420 775 991 975
Kategorie: gastro|gastro prodejny, občerstvení

Vítejte v pražském on-line lahůdkářství Bistro Sisters s dvěma kamennými pobočkami. Naše chlebíčky si můžete v jakémkoli (i v opravdu velkém!) množství objednat v e-shopu, a to včetně dovozu, nebo si je vychutnat v ulici Dlouhá a Spálená.

V obou prodejnách najdete nejenom poklady české studené kuchyně v tradičním i moderním provedení, ale také zákusky Cukráře Skály, výbornou kávu a další alkoholické, nealkoholické, osvěžující, teplé a sezonní nápoje.

Při přípravě pokrmů vycházíme z tradičního paukrtovského pojetí studené kuchyně. Jsme hrdí na základ každého chlebíčku, kterým je naše poctivá domácí majonéza z vařeného vajíčka a také naše majonézové, tvarohové a další saláty. Čabajky, uheráky, pečená masa, rostbífy, moravské uzené, sýry, vajíčka, pomazánky, studené pěny, čerstvou i nakládanou zeleninu podáváme na u nás pečené vece nebo hranatém chlebu.

Vedle moderních obložených chlebíčků nabízíme i klasické pomazánky a další produkty 70. a 80. let, které si starší generace pamatují a mladší o nich minimálně slyšely vyprávět.

Naším cílem je vrátit zašlou slávu české studené kuchyni a zásobit výbornými, čerstvými a řemeslně dokonalými chlebíčky i jednohubkami co nejvíc oslav, konferencí, mejdanů i večírků v Praze a okolí.

pondělí–pátek 8:00–20:00

sobota–neděle 9:00–18:00

Dlouhá 39
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: