Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Infinit Step - Vodní a saunový svět

Praha 9, Malletova 2350, 190 00

zpět na výpis
Infinit Step - Vodní a saunový svět

Ve vodním světě můžete využít vnitřní vyhřívaný bazén s pozvolným vstupem, odpočinkovou a plaveckou část, relaxační bazén...

Telefon:733 141 630
Kategorie: zábava|lifestyle|Relax, Beautypro děti|

Ve vodním světě můžete využít vnitřní vyhřívaný bazén s pozvolným vstupem, odpočinkovou a plaveckou část, relaxační bazén, whirlpool, saunu na hladině a parní lázeň. Vstupem do saunového světa se vám otevírá oáza klidu na rozmezí industriálních Vysočan a Libně.

Vyberete si ze šesti druhů jedinečných saun. Každá vás oslní svou vůní, prostorem či teplotou. Nechybí u nás ani saunové ceremoniály, které posouvají tradiční saunování na nevšední zážitek. Prožijete takové saunové divadlo či představení, které ve vás zanechá hlubší prožitek a celkové prohřátí. Ke zchlazení rozehřátého těla je k dispozici ochlazovna se sprchami, ledem a mlžením nebo venkovní ledový bazének.

Pro dotvoření pohody a relaxace jsou k dispozici dvě relaxační místnosti, jedna se nachází uvnitř saunového světa a druhá v pergole na terase. Osvěžení vám poskytne nový fresh bar.
 
Kromě relaxace a odpočinku si v centru můžete zahrát tenis, squash, badminton a nebo stolní tenis.
 
V ceně vstupného je zapůjčení ručníku a prostěradla.

OTEVÍRACÍ DOBA
Vodní svět
Po–Ne 7:00–22:30
 
Saunový svět
Po–Ne 9:00–22:30
 
Sport
Po–Ne 7:00–22:30

Malletova 2350
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: