Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Grom Gelato

Praha, Václavské náměstí 55, 11000

zpět na výpis
 
Grom Gelato

Grom je špičková italská zmrzlina, která se prodává po celém světě od New Yorku přes Paříž až po Dubaj.

Telefon:771 141 227
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Špičkovou italskou zmrzlinu Grom, která se prodává po celém světě od New Yorku přes Paříž až po Dubaj, si můžou nyní vychutnat i čeští zákazníci.
V Praze na Václavském náměstí je první gelaterii Grom v Česku.

Zdejší gelato je takové, „jaké se dělalo kdysi“, protože přesně jako kdysi, se vyrábí bez aromat, bez barviv, bez konzervantů, bez emulgátorů. Jeho příchuť a barva odpovídají chuti a barvě ovoce, ze kterého je vyráběno.
 

Našim záměrem je aplikovat stejný princip na výrobu gelata, který používají nejlepší restaurace po celém světě: nakupujeme suroviny nejvyšší kvality.

S ohledem na tento cíl jsme od roku 2002 hledali to nejlepší, co může zemědělství nabídnout, a to na základě jednoduchých, ale přísných zásad: používat ovoce sklizené, když je plně zralé, z nejlepších italských konsorcií a z naší farmy Mura Mura®; žádné použití umělých barviv, aromat nebo emulgátorů.

Takto vzniklo gelato „tak, jak se dělalo kdysi“: krémová příchuť z čerstvého vysoce, kvalitního mléka a vejce z volného chovu; sorbety, které obsahují hodně ovoce (v mnoha případech více než 50%), pramenitou vodu Sparea® a cukr z bílé třtiny.

Tekuté směsi připravujeme v naší výrobní laboratoři v Turíně, poté jsou distribuovány pečlivě řízenou distribucí do jednotlivých gelaterií, kde je gelato vyráběno čerstvé pro zákazníka. Centralizací první fáze (smícháním ingrediencí) můžeme udržovat stálou úroveň kvality produkce a také to znamená, že si můžeme koupit některé druhy ovoce, které jsou dostupné pouze od určitých konsorcií a nejsou závislé na obecných trzích každého města.

Takto vznikají příchutě, které nás proslavily po celé Itálii a ve světě: sorbet z citrónů Siracusa Lemon PGI, příchuť Barbero d'Asti Torrone, kávové gelato z kávy Guatemala a čokoládový sorbet z čokolády z Ekvádoru.

 

Václavské náměstí 55
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: