Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Molo by Plovárna

Praha 1, U plovárny 337/1, 11800

zpět na výpis
 
Molo by Plovárna

V zahradě Občanské plovárny najdete gastro a kulturní stan Molo. Bistro bar s mezinárodní kuchyní pod vedením šéfkuchaře Jana Mužátka mladšího.

Kategorie: kultura|koncerty, hudbagastro|restaurace

V zahradě Občanské plovárny najdete gastro a kulturní pop-up stan Molo. Bistro bar s mezinárodní kuchyní pod vedením šéfkuchaře Jana Mužátka mladšího.

Molo nabízí také hudební a divadelní program, nechybí ani odpočinková zóna s lehátky na pontonech a výhledem na Vltavu.

Molo je nový prostor, kam Pražané mohou zajít na signature drink, ochutnat mezinárodní street food a poslechnout si na pontonech s výhledem na Vltavu živou hudbu nebo djs.

Za konceptem pop-up bistro baru stojí šéfkuchař Jan Mužátko mladší, který vystudoval prestižní institut Paula Bocuse v Lyonu. „Molo je místo pro setkávání kvalitní gastronomie a kultury. Vytváříme prostor, který propojuje gastronomické i kulturní zážitky na jednom místě. Budeme se zaměřovat na street food v nejvyšší kvalitě a nabídku pravidelně obměňovat. Jsme na břehu Vltavy, chybět tedy rozhodně nebudou rybí speciality jako například hranolky ze pstruha s koprovou majonézou,“ představuje projekt Jan Mužátko a dodává: „Nechceme opomenout ani nabídku nápojů, právě dolaďujeme poslední detaily.“ Kdo preferuje pivo, bude si moct dát místní Lion z Pivovaru Národní, který se vaří v nedalekém areálu Voršilského kláštera ze 17. století na Národní třídě.

Kulturní dramaturgie prostoru bude široká, Molo plánuje koncerty, djs večery, ale i pohybové divadlo či stand-up. Kromě toho budou na místě postupně k dispozici lehátka na pontonech, piknikové deky, frisbee či houpací sítě.

U plovárny 337/1
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: