Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

KIKKAFFE

Praha 1, Jungmannova 25, 11000

zpět na výpis
 
KIKKAFFE

Koncept pod názvem Kikkaffe je spojením lásky ke kávě a zdravého životního stylu a společenské odpovědnosti.

Kategorie: gastro|kavárny

Společnost Kickaffe Czech republic vznikla v roce 2019, ale myšlenka konceptu Kikkaffe se zrodila mnohem dříve. Na počátku stojí setkání se zástupci švédské firmy Lofbergs, která je lídrem na poli produkce kávy v severských zemích. Jejich filosofie a také kvalita výrobků a samozřejmě i to, že jde o rodinnou firmu, to vše nás úplně nadchlo. Rozhodli jsme se proto dovést tento model i k nám do Čech. Tak vznikl koncept pod názvem Kikkaffe, který je spojením lásky ke kávě a zdravého životního stylu a společenské odpovědnosti. V našich kavárnách nabízíme jen produkty „by Lofbergs“, které splňují ta nejpřísnější kritéria z hlediska bio kvality, fair trade původu a přísných ekologických norem. Používáme pouze recyklovatelné obaly, které nezatěžují planetu. Dodržujeme veškerá etická pravidla, jak při výrobě produktů, tak při jejich prodeji tady v ČR. A nakonec to nejdůležitější, naše produkty jsou převážně v 100% bio, přírodní, zdravé, bez umělých přísad a nijak zatěžující zdraví. Naším posláním je umožnit zákazníkům vychutnat si kávu, jídlo nebo jiné nápoje v krásném designovém prostředí s duchem Skandinávie, bez jakéhokoliv negativního dopadu na zdraví nebo společnost nebo naši planetu. Naše motto „For us and for the next generation“ přesně vystihuje poslání našeho projektu.

Jungmannova 25
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: