Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Old Smíchov Pub

Praha, Staropramenná 973/16, 15000

zpět na výpis
 
Old Smíchov Pub

Příjemné posezení hned u Anděla, moderní gastronomie, skvěle ošetřená piva z pivovarů Staropramen, Pernštejn, Ostravar a Braník.

Telefon:725 330 477
Kategorie: gastro|restaurace

Příjemné posezení v těsné blízkosti Anděla, moderní gastronomie, nabídka snídaní, skvěle ošetřená piva z pivovarů Staropramen, Pernštejn, Ostravar a Braník.

Čeppovaná piva /na hladinku/ Co je to na hladinku? Hladinka je nejčastější způsob čepování piva. Jeho základem je čepování na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna, která nebude přesahovat okraj sklenice.

Snídaně, Chuťovky k pivu, Polévky, Česká klasika, Burgery, Cheesburgery, Grill, Ryby, Bezmasé, Saláty, Dezerty.

Nealkoholická, ochucená a speciální piva. Alkoholické nápoje a destiláty, česká klasika, bartida, pálenky baron hildprandt, horké nápoje, nealko nápoje.

Staropramenná 973/16
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: