Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Dejvická 34

Praha, Dejvická 34, 160 00

zpět na výpis
Tip
 
Dejvická 34

Pod názvem Dejvická 34 je podepsaný Tomáš Černý, spolumajitel a šéfkuchař a záruka týmu profesionálů, o které je v dnešní době nouze.

Telefon:222 957 370
Kategorie: gastro|restaurace

Pod názvem Dejvická 34 je podepsaný Tomáš Černý, spolumajitel a šéfkuchař, který má jednu obrovskou přednost: díky svému temperamentu, nadšení pro vaření i respektu plynoucímu z dlouholeté praxe je magnetem pro lidi, kteří pracují v gastronomii. V naší restauraci proto najdete tým profesionálů, o které je v dnešní době nouze.

A díky tomu vám můžeme s čistým svědomím nabídnout náležitou gastronomii – od kuchyně až po servis. Umíme vařit, proč bychom vám tedy nenabídli vaření, jaké má být: jednoduché, kvalitní a především chutné. Právě pod to se rádi a se vší odpovědností podepíšeme! 

Tomáš přes dvacet let spolupracoval s velkými italskými šéfkuchaři, je tedy nasnadě, že inklinuje k oblíbené italské kuchyni. V posledních letech ale hodně cestoval a studoval, což se zcela jistě projeví i v naší nabídce. 

Ale dost řečí – nejlepší bude, když k nám přijdete, vyzkoušíte, ochutnáte. A největší odměnou pro nás bude, když se k nám do Dejvické 34 budete rádi vracet.

Otevřeno Po–Pá: 11.00–23.00, So: 12.00–23.00 Ne: 12.00–22.00.

Dejvická 34
Praha, 160 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: