Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bistro U Filipa

Praha 8 – Palmovka, Vacínova 9, 18000

zpět na výpis
   
Bistro U Filipa

Vegetariánská/veganská zahradní restaurace na Palmovce. Vaříme z čerstvých sezónních ingrediencí, jednoduše a chutně.

Telefon:797 608 856
Kategorie: gastro|restaurace

Kde nás najdete
Zveme Vás do nově otevřené vegetariánské restaurace s klidnou zahrádkou ve vnitrobloku. Najdete nás na Palmovce, v ulici Vacínova 9. Otevřeno máme od pondělí do pátku od 11:30 do 20:30. Nabízíme čerstvá vegetariánská a veganská jídla.

Naše kuchyně
Vegetariánská kuchyně založená na čerstvých sezónních surovinách. Vaříme jednoduše a poctivě. Každý den nové menu, doplněné stálou nabídkou salátů a dezertů. Garantujeme Vám, že naše pestrá nabídka Vás jen tak neomrzí. I o vegany se dobře a rádi postaráme. Nabízíme kvalitní vína od Fajnšmekra, čerstvou kávu z Fair Bio pražírny a nápoje od F. H. Prager.

Šéfkuchař Filip Kavka Smiggels
Učil se vařit už jako malý kluk od maminky. Vaření pro něj zkrátka bylo a je životní láskou. Sbíral zkušenosti ve vegetariánských restauracích v Holandsku a už přes 15 let je jedním z průkopníků kvalitní vegetariánské kuchyně v Praze. Působil jako šéfkuchař v Albiu, vybudoval restauraci Mlsná kavka, pomáhal rozjet Bistro kuchařek bez domova. Kromě vaření Filip totiž také rád pomáhá lidem, kteří to v životě nemají lehké.

Vacínova 9
Praha 8 – Palmovka, 18000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: