Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kateřina Soukupová - textilní výtvarnice

Praha, Táborská 34, 140 00

zpět na výpis
 
Kateřina Soukupová - textilní výtvarnice

V dílně Kateřiny Soukupové vznikají ručně tkané koberce na míru – kelimy, vlněné a piknikové deky, polštáře, ubrusy a další.

Telefon:724 221 769
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda, Bydlení

Kateřina Soukupová je textilní výtvarnicí. Vystudovala obor Tvorba hraček a dekorativních předmětů na pražské SUPŠ a v roce 2000 diplomovala v ateliéru Textilní tvorby na VŠUP v Praze.

Prodejní ateliér najdete na adrese Táborská 34, v Praze 4, kde koupíte nejen textilní výrobky z ateliéru Kateřiny Soukupové (KS), ale také ručně ušité hračky od Evy Kerhartové, háčkovaná zvířátka od Ivany Urbánkové, český porcelán od Nela-porcelán, pyžama a noční košilky od Lucie Tučné a další české řemeslné produkty. Každý výrobek z dílny KS, buď ručně ušitý nebo utkaný, je originálem z přírodních materiálů a vyrobený s nadšením a láskou k české tradici. A věřte, že každý kousek vám bude sloužit dlouhá léta.

Pokud Kateřina Soukupová právě nepracuje na nových textiliích, tak vytváří textilní dekorace pro filmy a reklamu. Spolupracovala na filmech a seriálech pro tuzemské i zahraniční produkce, jako například Knightfall, 12 Monkeys, Čertí brko, Ophelia, Carnival Row, 1.Republika, Underworld : Blood Wars  a pro klienty Innogy, Český lev,  Tiger beer, Cheerios a mnoho dalších.

Přijďte si prohlédnout a dotknout výrobků Kateřiny Soukupové a nebo se jen zastavit na kus řeči s kávou. Případně se nestyďte napsat nebo zavolat - Kateřina Soukupová Vám ráda pomůžu s Vaším výběrem a poradí.

Táborská 34
Praha, 140 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: