Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kolby Wine Bar

Praha, Rohanské nábřeží 693, 18000

zpět na výpis
 
Kolby Wine Bar

Wine bar Kolby je prodejna a vinný bar v jednom. Hostům v něm nabízí široký výběr z celého svět vín.

Telefon:731 687 273
Kategorie: gastro|vinárny

Wine bar Kolby je prodejna a vinný bar v jednom. Hostům v něm nabízíme nejen kompletní produkci vinařství Kolby, ale také výběr ze světových vín.

Hlinité spraše velké výhřevnosti a jedinečné mikroklima vytváří typický stepní terroir, který se výrazně a neopakovatelně odráží v chutích i vůních všech našich vín. A to od mladých, lehkých vín se svěží kyselinkou až po vyzrálá plná a minerální vína. Na rozloze téměř 40 hektarů pěstujeme 9 bílých a 3 modré odrůdy. Vlajkovou lodí vinařství jsou odrůdy Ryzlink rýnský  a Ryzlink vlašský, z burgundských odrůd to jsou Pinot Blanc a Chardonnay. Práce ve vinicích probíhají převážně ručně, co nejšetrnějším způsobem. Keře zásadně nepřetěžujeme a celoročně se staráme o jejich správné zdraví a výživu.

Rohanské nábřeží 693
Praha, 18000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: