Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cafefin

Praha 2, nám. J. z Poděbrad 1407/4, 12000

zpět na výpis
 
Cafefin

První kavárna známé značky PHO VIETNAM TUAN & LAN, která se již několik let řadí ke špičce vietnamské gastronomie v Praze.

Kategorie: gastro|kavárny

Cafefin je miminkem, jehož kolébkou je druhá generace úspěšně podnikající rodiny, vedoucí tuto značku...

Jackie Tran je kromě talentovaného designéra, rovněž i úspěšný fotograf, jenž se pyšní nejedním úspěchem světové úrovně.
Cafefin je do posledního detailu pečlivě promyšleným projektem, protože detail je tím, čím vyniká sám jeho tvůrce Jackie.

Preciznost tohoto místa je doslova pastvou pro oči. Jeho atmosféra vás pohladí na duši, stejně jako na chuti.

Kavárna Cafefin je jednoznačně místem, které představuje jemnost Vietnamu v úplně jiném světle, než jste byli doposud zvyklí. Interiér nabízí výstavu fotografií i věcí z cest Jackieho Trana. Celý projekt vám dá nahlédnout do tajů Vietnamu v jeho každodenním životě a současně vás vtáhne do své atmosféry. 

Cafefin stěží najde obdobu, ovšem rozhodně zanechá výrazný otisk v každém, kdo jednou ho navštíví... 

nám. J. z Poděbrad 1407/4
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: