Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

SSČ AV ČR, v. v. i. - Divize vnějších vztahů

Praha 1, Národní 1009/3, 11000

zpět na výpis
 
SSČ AV ČR, v. v. i. - Divize vnějších vztahů

Divize vnějších vztahů se významně podílí na posílení pozice Akademie věd České republiky.

Kategorie: poznání|ostatní

Divize vnějších vztahů Střediska společných činností AV ČR v. v. i. se významně podílí na posílení pozice Akademie věd České republiky (AV ČR) jak v tuzemsku, tak i zahraničí.
 
Divize mimo jiné realizuje vědecko-popularizační projekty, zajišťuje propagační akce a výstavy, marketingové aktivity, vytváří fundraisingovou strategii, intenzivně rozvíjí spolupráci s partnery z komerčního sektoru a se zahraničními partnery formou akcí popularizujících českou vědu.
 
Divize vnějších vztahů organizuje například tyto vědecko-popularizační projekty: Týden vědy a techniky AV ČR, Veletrh vědy, Otevřená věda, SCIAP, Jarní exkurze do světa vědy a další.

Národní 1009/3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: