Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Boot camp s Hankou Dvorskou

Praha 5, Radlická 28, 15000

zpět na výpis
Tip
   
Boot camp s Hankou Dvorskou

Dosáhnout lepší fyzické a psychické kondice je hlavním smyslem každého cvičení. Boot camp se ale zásadně liší formou.

Telefon:777 776 426
Kategorie: sport|fitness, ostatní

Není to obvyklá "fitnesscentrová sterilní a samoúčelná činnost", je to týmová radost a vzájemná podpora při cvičení. Dostanete se ze své ulity, setkáte se s přáteli a se skutečným životem. Trénink v Boot campu nepřetrpíte, ale každou sekundu naplno prožijete!

Boot camp Hanky Dvorské existuje v různých obměnách již od roku 1990. Díky jejím bohatým profesním zkušenostem ze světa sportu a instruktorské práce se známými sportovci a osobnostmi světového showbusinessu Vám tak může nabídnout ten nejefektivnější způsob, jak v poměrně krátké době opět získat sílu, zdraví a věčnou mladost. 

Team:
V současné době je team složen z profesionálů v různých sportovních disciplínách, expertů přes výživu, relaxaci a dalších specialistů. Nabízíme tak fundovaný lektorský team, který je připraven Vám pomoci dosáhnout Vámi vytyčené cíle, od letošního roku nejen v Praze, ale i v nové pobočce v Brně.

Kontaktujte nás! Zeptejte se nás co vše Vám můžeme nabídnout, jak správně cvičit, jíst, odpočívat. Nechte si poradit při výběru toho nejefektivnějšího způsobu tréninku pro Vás. Rádi vám se vším poradíme a pokud budete chtít, přidáme k tomu i vtip.

 

Radlická 28
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: