Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

GO Day 2019 a Fialové září

Praha, Studničkova 7, Albertov, 128 00

zpět na výpis
 
GO Day 2019 a Fialové září

Fialová cyklojízda k připomenutí Světového dne onkogynekologických diagnóz a na podporu pacientek pod záštitou ministra zdravotnictví.

Telefon:775918019
Kategorie: sport|běh a kolo, Benefiční

Po celém světě 20. září Dnem onkogynekologických diagnóz a protože anglický překlad je “Gyne-Oncology”, vznikl GO DAY. Ten je součástí fialového září, celosvětového měsíce onkogynekologických onemocněních, tedy zhoubných onemocněních děložního čípku, vaječníků, dělohy a vulvy. měsíce GO Day proběhne v pátek 20. září 2019 ve 22 zemích světa včetně České republiky, kde se akce koná pod záštitou ministra zdravotnictví ČR Adama Vojtěcha. Na cyklojízdu hlavním městem se spolu s ministrem vydají lékaři, sestřičky, pacienti, novináři i široká veřejnost, aby tak upozornili na důležitost prevence a vyjádřili solidaritu ženám, které s onkologickým onemocněním bojují. Přidejte se i vy se svojí rodinou, přáteli nebo firemním týmem! Podporu mohou vyjádřit také lidé z celé České republiky – stačí ve stejný den vyrazit na projížďku ve svém městě a fotografie i videa z jízdy sdílet na sociálních sítích s hashtagy #GOfor a #fialovajizda a s připomenutím, aby každá žena pravidelně chodila na preventivní gynekologické prohlídky, bez ohledu na věk. GO Day v České republice spolupořádají Pacientská organizace Veronica, Onko Unie a Nadační fond Hippokrates. Tyto organizace se věnují dlouhodobé podpoře onkologických pacientů i jejich blízkých a systematickému vzdělávání veřejnosti. A jak může podpořit pacientky každý z nás? Kromě účasti v cyklojízdě noste v září fialovou barvu oblečení, laku na nehty nebo make-upu – fialové fantazii se meze nekladou! Nezapomeňte se také vyfotit a fotku sdílet na sociálních sítích s hashtagy #gofor a #fialovajizda Kde se potkáme? Peloton odstartuje od Ústavu patologie 1.LF UK a VFN, Studničkova 2039/2, Praha – Nové Město. https://goo.gl/maps/f8z4rNJrcB2c9m118 Registrace Na jízdu se můžete od 20. 8. 2019 registrovat na www.onko-unie.cz, účast je zdarma, fialové tričko vítáno. Registrovaní účastníci obdrží drobný dárek od sponzorů akce.

Studničkova 7, Albertov
Praha, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: