Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Freedom in Movement

Prostor39

zpět na výpis akcí
 

Lekce tance a svobody v pohybu s Jankou

Datum:28. 01. 20
Cena:180 Kč
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: sport|tanec

Probuďme páteř a všechny buňky v našem těle, natáhněme končetiny, abychom vytvořili více prostoru pro proudění energie, hrajme si a buďme autentičtí v bezpečném prostředí, staňme se vědomější k tomu, co naše tělo potřebuje nebo co nemá rádo. Hledejme svobodu v pohybu, svobodu v těle.

Jsem milovnicí pohybu, svobody a čokolády. Pevně věřím, že každá lidská bytost dokáže tančit a chci pomoci lidem najít jejich jedinečný způsob vyjadřování se prostřednictvím pohybu těla. Opětovné spojení s našimi těly je způsobem, jak porozumět sobě a světu kolem nás. Jak řekla Pina Bausch: "Tancujme, tancujme, jinak jsme ztraceni."

Vezměte si s sebou prosím dobrou náladu a pohodlnou obuv. Podlaha je dřevěná a drsná, odvážlivci (včetně mě) ale mohou klidně zkusit tančit naboso :)

KDY: úterý 18:30 - 20:00 
CENA: 180,-
REGISTRACE: freedominmovement.jh@gmail.com

Prostor39
Tel: 775 309 312
Řehořova 33/39
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: