Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
srpna

Seminář pro děti III. - Hostivařská přehrada

Krav Maga Global

zpět na výpis akcí
 
   

Zábavný kurz první pomoci pod vedením zkušených záchranářů vhodný pro děti od 6 do 13 let.

Datum:23. 08. 19
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 17:00
Kategorie: sport|bojové sporty, ostatní
Zábavný kurz první pomoci pod vedením zkušených záchranářů vhodný pro děti od 6 do 13 let, během kterého se naučí, jak mohou pomoci ostatním v krizových situacích. Zdravotníci budou mít pro děti připravené různé modelové situace a reálná poranění a k dispozici budou mít i plně vybavený sanitní vůz.

Děti se naučí rozpoznávat život ohrožující stavy, ošetřit drobná poranění nebo zlomeniny, zastavit krvácení, resuscitovat a přivolat lékařskou pomoc. Procvičí si simulovanou komunikaci s dispečinkem zdravotnické záchranné služby a neodkladnou resuscitaci na resuscitačních modelech. Tým profesionálních záchranářů vede děti k týmové práci a motivuje je k poskytnutí první pomoci, nezapomíná přitom ani na bezpečnost a prevenci. Co je nejdůležitější, každé dítě si vše prakticky vyzkouší.

  

CO S SEBOU?

- Stačí oblečení na trénink a pití.
 

 SRAZ

► je 10 minut před začátkem semináře na sportovním hřišti (pod kurty na plážový volejbal, vedle recepce Sport);
► akce probíhá pouze za dobrého počasí.

Akce, které zde celé léto pořádáme, jsou vhodné dle typu pro děti, ženy i muže všech věkových skupin. Předchozí zkušenosti s bojovými sporty ani jiné fyzické předpoklady nejsou potřeba! Stačí jen oblečení na trénink, dobrá nálada a chuť naučit se něco nového :)
 
Budete-li v té době návštěvníkem Hostivařské přehrady, je pro Vás naše akce přes letní prázdniny ZDARMA. V případě, že přijdete na naše tématické semináře, je nutné uhradit pouze poplatek za vstup do areálu Hostivařské přehrady.  


Další letní hostivařské akce naleznete ZDE

 

KDY A KDE?

23.8.2019 16:00 - 23.8.2019 17:00
Areál koupaliště Hostivař
Praha 10
K Jezeru 1 

  

Krav Maga Global
Tel: 777 552 664
Na Pankráci 32
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: