Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
července

Léto s Krav Maga na Hostivařské přehradě

Krav Maga Global

zpět na výpis akcí
 

Prožijte léto s Krav Maga na Hostivařské přehradě. Pro návštěvníky jsme připravili spoustu spoustu akcí pro děti, dospělé i seniory.

Začátek:20. 07. 19
Konec:31. 08. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: sport|bojové sporty, ostatní

Prožijte léto s Krav Maga na Hostivařské přehradě. Pro návštěvníky jsme připravili spoustu akcí pro děti, dospělé i seniory. Těšit se můžete na tématické semináře sebeobrany a první pomoci. Všechny semináře jsou pro návštěvníky zdarma! 

Hostivařská přehrada  se nachází v nádherné a klidné lokalitě uprostřed Hostivařského lesoparku. Pouze pár minut cesty z centra Prahy naleznete přírodní koupaliště s největší vodní plochou v Praze, kolem níž se rozprostírá jedna z nejkrásnějších přírodních částí v hlavním městě.

Krav Maga je sebeobranný systém s jedinečným přístupem, snadný na naučení a zapamatování, stavěný na přirozených a intiuitivních reakcích a lehce použitelný i ve stresových situacích. Krav Maga Global je organizace s více než desetiletou praxí v oblasti osobní bezpečnosti a primární prevence. Mimo těchto aktivit také realizuje řadu charitativních a osvětových projektů, které se věnují zvyšování úrovně bezpečnosti u nejohroženějších skupin obyvatel sociálně patologickými jevy, tedy zejména u dětí, žen a seniorů (např. projekt Bezpečí pro seniory a Nenechte si ubližovat.

Akce jsou vhodné dle typu pro děti, ženy i muže všech věkových skupin. Předchozí zkušenosti s bojovými sporty ani jiné fyzické předpoklady nejsou potřeba! Stačí jen oblečení na trénink, dobrá nálada a chuť naučit se něco nového :).

Budete-li v té době návštěvníkem Hostivařské přehrady, je pro Vás naše akce přes letní prázdniny ZDARMA. V případě, že přijdete na naše tématické semináře, je nutné uhradit pouze poplatek za vstup do areálu Hostivařské přehrady. 

 

Těšíme se na Vás. S námi se již nebudete bát. 

Krav Maga Global
Tel: 777 552 664
Na Pankráci 32
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: