Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
března

Čistá hlava, volná ramena, otevřené srdce

Jógovna

zpět na výpis akcí
 

Jemná lekce relaxačního charakteru

Datum:10. 03. 19
Cena:490 Kč
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: sport|jóga

Lekce je určená především těm, které trápí bolesti horní části zad v oblasti ramen a krku, způsobené špatnými pohybovými stereotypy, častým a dlouhým sedavým zaměstnáním (např. u počítače) nebo nošením a kojením dětí.

Začátek lekce se ponese ve znamení hatha jógy, abychom se postupně zklidnili a přešli k jinovému protažení ramen, paží, oblasti kolem lopatek a konečně celých zad.

Závěr budeme věnovat jemnému uvolňování psoatu a svalů hrudníku a zad, až plynule přejdeme do dlouhé relaxace.

Energeticky budeme pracovat především s meridiány srdce/tenkého střeva a plic/tlustého střeva, resp. srdeční čakrou.

Lekce není vhodná pro ženy v pokročilejším stádiu těhotenství – část praxe bude probíhat v lehu na břiše.


VEDE: Jana Bénová

KDY: neděle 10.3.2019 (14:00-16:00)

CENA: 490,-

PLATBA A REZERVACE: Potvrďte svou účast zaplacením zálohy ve výšce 50% ceny na účet 2113581605/2700. Variabilní symbol: 2018067. Do poznámky uveďte CELÉ JMÉNO_CISTA-HLAVA + rezervujte si místo v našem rezervačním systému. Zbytek ceny se doplácí v den začátku kurzu ve studiu.

STORNO PODMÍNKY: Po přihlášení na akci v rezervačním systému je nutné do 5 pracovních dnů zaplatit nevratnou zálohu ve výši 50%. Pokud nebude částka připsána na účet studia, vaše rezervace bude automaticky smazána a místo bude uvolněno. Pokud se klient na zvolený kurz/workshop nemůže dostavit a řádně se včas neomluví (t.j. 14 dní dopředu před začátkem kurzu), je studio oprávněno akci účtovat v plné výši. Své místo však lze převést na jinou osobou.

Přihlášením v rezervačním systému souhlasíte se storno podmínkami.

REZERVACE ONLINE SKRZE ROZVRH STUDIA

Jógovna
Tel: 605 115 855
Jindřišská 5
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: