Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Spejbl a Palec Gym připravují další UPC turnaj, tentokrát s označením Fight Night

Datum:12. 01. 19
Cena:250 Kč
Čas:19:30 - 23:00
Kategorie: sport|bojové sporty

Akce proběhne 12.1.2019 v hale TJ Spoje v Praze po skončení MČR. Čeká vás osm zápasů pod pravidly muaythai z toho tři vložené zápasy mistrovství České republiky a 5 profesionálních zápasů SuperLigy. V ringu uvidíte borce z nastupujicí generace pořádajicích klubů a jeden velký návrat. Po více jak 12 letech se do ringu vrací Michal „Mikeš“ Vančura, jedna z hlavních tváří a trenér Spejbl Gymu. Na svém kontě má více jak 40 profesionální muaythai zápasů. Jeho soupeřem bude druhý muaythai veterán, několikanásobný mistr ČR, jenž žil a zápasil v Thajsku i na Lumpini stadionu a v roce 2005 boxoval s GLORY championem Artemem Levinem, Adam “Pengsawang” Vrána, aktuálně žijící ve Francii. Muaythai se profesionálně věnuje od roku 1994.

Předprodej vstupenek začne 17.12.2018 na recepci ve Spejbl gymu za cenu 250kč.

Po skončení turnaje bude následovat after párty v nově otevřeném podniku Omerta hookah lounge bar na Letenském náměstí.

Sportovní hala TJ Sp...
Tel: 604 107 090
Na Balkáně 812/21
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: