Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
června

Speedway Grand Prix 2023

Speedway Stadion Marketa

zpět na výpis akcí
 

Závody motorek.

Začátek:02. 06. 23
Konec:03. 06. 23
Čas:18:45 - 21:45
Kategorie: sport|ostatní

V roce 2023 se v Praze opět uskuteční juniorský světový šampionát. V pátek 2. června se uskuteční SGP2 (pod oficiálním názvem FIM SGP2 of Czech Republic), kde budou o cenné body do juniorského šampionátu MS bojovat ti nejlepší světoví jezdci do 21 let. Na startu nebudou chybět ani minimálně tři čeští jezdci, a to jeden na divokou kartu a dva náhradníci v každém z uvedených závodů.

V roce 2023 se v Praze tradičně uskuteční nejprestižnější plochodrážní seriál o titul mistra světa. V sobotu 3. června čeká fanoušky ploché dráhy jeden ze závodů seriálu Mistrovství světa - Velká cena České republiky (pod oficiálním názvem 2023 FIM Speedway Grand Prix of Czech Republic), aneb souboj těch nejlepších světových jezdců současnosti. Na startu břevnovského stadionu v Praze nebude chybět Tak Woffinden, Bartosz Zmarzlik nebo Martin Vaculík. Na startu se objeví minimálně tři čeští jezdci, a to jeden na divokou kartu a dva náhradníci v každém z uvedených závodů.

Speedway Stadion Mar...
Tel: 233 358 487
U Vojtěšky 11
Praha 6, 16201
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: