Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jóga je tu pro všechny. Přijď si zacvičit, protáhnout, zastavit, seznámit se a možná zkusit něco nového i ty.

Datum:07. 10. 22
Cena:od Zdarma
Čas:19:00 - 20:00
Kategorie: sport|jóga

Jmenuji se Suzanne (ig: @pineyoga). Miluji spojovat pohyb, lidi a zajímavé prostory.

Jógu praktikuji od malička, díky rodičům, kteří nás k ní vedli. Další zkušenosti sbírám při mých častých cestách po světě. V době pandemie jsem se rozhodla svou vášeň sdílet a zjednodušit tak cestu ke zdravému cvičení i ostatním. Začala jsem učit při svém studiu ve Francii a následně v Portugalsku. Díky slunečnému počasí většinou venku, na pláži nebo v parku. Momentálně jsem na chvíli zpět v Praze, kde jsem doma, a kde bych chtěla svoji praxi a učení rozvíjet i s Vámi. Ráda učím rychlejší styly jógy, jako je Vinyasa a Asthanga jóga. Samozřejmě je během lekce vždy prostor i na dýchání a závěrečnou relaxaci. Přijď si zacvičit, zastavit, seznámit a podívat se do krásných prostorů SI.

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: