Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
prosince

Oktagon 38

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Pražská O2 arena se 30. 12. 2022 stane svatyní, kde se uskuteční vrcholný turnaj této sezony – OKTAGON 38.

Datum:30. 12. 22
Cena:od 990 Kč
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: sport|bojové sporty

Poslední turnaj sezony znamená to nejlepší na závěr, a kde jinde než v O2 areně s atmosférou tisíců natěšených fanoušků, z nichž si každý přijde na své. To je ideální vánoční dárek pro vás a vaše blízké ve formě absolutního zážitku, který potěší úplně každého.

Proti sobě se utkají největší hvězdy OKTAGONU, z nichž každá má svůj jedinečný emotivní příběh nejen z náročných cest za vítězstvími, ale i příběh odrazů ze dna po hořkých prohrách, které nakonec zocelí a poučí každého bojovníka a udělají ho ještě silnějším.

Atmosféra plná elektronů a adrenalinu za doprovodu té nejlepší světelné a hudební show, kde s vámi budou házet stavy napětí a euforie. To vše vám na závěr sezony vyčaruje jeden z nejlepších zážitků roku 2022!

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: