Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
května

73. Velká květnová cena - "Dámský dostihový den...

Chuchle Arena Praha

zpět na výpis akcí
 

Nejvýznamnější mílařský dostih první poloviny sezóny. Dostihový den bude věnovaný všem ženám a poctě Laty Brandis, jediné vítězce Velké Pardubické.

Datum:22. 05. 22
Cena:od Zdarma
Čas:12:00 - 18:00
Kategorie: sport|relaxace, ostatní

73. Velká květnová cena se uskuteční v neděli 22. května 2022 v prostorách Chuchle Areny Praha. Jedinečné odpoledne, které je na míru stvořené pro všechny ženy, se ponese v duchu pocty Laty Brandisové, první a jediné vítězky Velké pardubické. Poběží se i premiéra Poháru Laty Brandisové, které se budou účastnit pouze žokejky. 

 

Svoji účast na dostihovém dni potvrdil spisovatel a novinář Richard Askwith, autor životopisné knihy o Latě „Nezlomná“. Máte tak jedinečnou příležitost osobně požádat o podpis knihy. 

 

Dostihový den bude mít i charitativní význam a část vstupného bude věnovaná na pomoc třem konkrétním příběhům. Vaší přítomností tak přispějete Nině Šajnové na hipoterapii, manželům Zaorálkovým na asistenčního psa a Adámkovi Hrdému na rehabilitační pomůcky v boji se svalovou dystrofií.

 

Na své si přijdou i naši nejmenší návštěvníci. Na ně se už teď těší naši poníci, užijí si malování na obličej, dílničky, loutkové divadlo, podívají se na ukázky králičího hopu a další.

Chuchle Arena Praha
Tel: 734 150 843
Radotínská 69/34
Praha 5, 159 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: