Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Bruslení na Letné

Kluziště Letenská pláň

zpět na výpis akcí
 

I pro zimní sezonu 2022/23 pro vás Magistrát hlavního města Prahy připravuje velmi oblíbené veřejné kluziště na Letné.

Začátek:01. 12. 22
Konec:28. 02. 23
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: sport|lední sporty

 Letos již sedmá sezona bude zahájena tradičně 1. prosince. Bruslit zdarma budete moci denně od 9:00 do 21:00 hod, a to až do 28. února 2023.

Zabruslit si můžete na hlavním kluzišti o rozměrech 40 x 20 m, v jeho těsné blízkosti bude připravené i druhé, menší kluziště o rozměrech 20 x 10 m, na kterém se budou moci učit bruslit ti nejmenší z nás. Celý areál bude vybaven pochozím gumovým kobercem.

Pro vstup na kluziště nebude nutné dělat si rezervaci předem.

Školy naopak rezervaci potřebují (z důvodu nepřekročení maximální možné kapacity). K tomu využijte rezervační systém.

V rámci areálu kluziště bude pro návštěvníky opět připraven vyhřívaný velkokapacitní stan určený k přezutí čí odpočinku. Zakoupit si můžete i drobné občerstvení v bistru přímo u kluziště a pro toho, kdo si zapomene brusle doma, nebo třeba pro náhodné kolemjdoucí, je i letos připravena půjčovna bruslí s brousírnou. Samozřejmostí je i vyhřívané WC. Děti i dospělí mají možnost přihlásit se do kurzů ledního bruslení. 

Prosíme všechny návštěvníky areálu kluziště o dodržování podmínek vstupu. Pro vaše bezpečí určitě nezapomeňte na alespoň základní povinné vybavení, tedy ideálně přilba, jinak přinejmenším čepice a dále rukavice! Děkujeme za pochopení. 

 

 

Kluziště Letenská pláň
Tel:
Milady Horákové
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: