Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
května

Výstava stanů a vybavení do přírody

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

Výstava stanů je největší evropská výstavně-prodejní akce zaměřená na zboží pro turistiku a pobyt v přírodě.

Začátek:28. 05. 21
Konec:22. 08. 21
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 20:00
Kategorie: sport|ostatní

Zveme vás na tradiční akci, která nabízí nejširší nabídku outdoorového, turistického a kempingového vybavení na jednom místě.
Jsme nadšení, jelikož i přes celosvětově složitou situaci, vám můžeme oznámit, že i letos od 28. 5. do 22. 8. 2021 proběhne v areálu PVA EXPO Praha Letňany už 24. ročník Výstavy stanů a vybavení do přírody.
Jedinou akci svého druhu ve střední Evropě s největší nabídkou sortimentu pro outdoorové aktivity, kempování, turistiku, sport a volný čas pořádá e-shop s outdoorovým zbožím 4camping.cz, absolutní vítěz prestižní ankety ShopRoku 2020 v kategorii Cena kvality.
Na již tradiční akci v pražských Letňanech se letos představí 310 outdoorových značek toho nejlepšího, co je v současné době na trhu outdoorového zboží. Těšit se můžete třeba na tyto tuzemské i zahraniční značky Adidas, Black Diamond, Boll,Coleman, Columbia, Deuter, Direct Alpine, Fjällräven, GSI, Garmont, Gregory, Goal Zero, Hannah, Hanwag, Highpoint, Husky, Icebreaker, Keen, Kilpi, Klymit, La Sportiva, Leatherman, Leki, Loap, Lowa, Mammut, Meindl, Merrell, Mountain Equipment, MSR, Northfinder, Ocun, Ortovox, Osprey, Outwell, Pinguin, Petzl, Primus, Regatta, Robens, Salewa, Salomon, Scarpa, Singing Rock, Sir Joseph, The North Face, Therm-a-rest, Thule, Under Armour, Warmpeace a plno dalších.
Nabídka zahrnuje kromě více než 320 postavených stanů, stovky modelů turistických bot, sandálů a obuvi pro volnočasové aktivity, kompletní sortiment sportovního oblečení významných českých i světových výrobců, více než 380 modelů spacáků dekových, mumiových, péřových i dětských a obdobný počet karimatek, kempingový nábytek napříč všemi kategoriemi i vybavení pro lezce, vodáky, cyklisty, běžce a výbavu do těch nejnáročnějších podmínek.

 

Otevírací doba:

PO - PÁ: 13-21 hod.

SO - NE: 10-20 hod.

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: