Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

Univerzitní osmy

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

Univerzitní osmy představí souboje nejlepších veslařských posádek z českých i zahraničních vysokých škol.

Datum:18. 09. 20
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 23:00
Kategorie: sport|vodní sporty, ostatní

Univerzitní osmy představí souboje nejlepších veslařských posádek z českých i zahraničních vysokých škol a univerzit letos v zářijovém termínu, dne 18. 9. 2020.

Kromě parádní atmosféry na oblíbené náplavce Rašínova nábřeží se můžeš těšit na jedinečný závod osmiveslic mužů i žen dvou desítek univerzit, koncert populárních kapel a hudební afterparty na přistavené lodi, ale i bohatý doprovodný program.

Závody Univerzitních osem budou letos nejen o závodění, ale také o zábavě! Přijď si užít celou akci, která je již tradičně zdarma a spoj páteční večer se sportem i kulturou a setkej se se sportovci, spolužáky, profesory i vedením tvé univerzity při této jedinečné události!

Poprvé bude zázemí pro diváky na obou březích Vltavy, a to jak na Rašínově, tak i na Hořejším nábřeží, čímž se zajistí menší koncentrace lidí na jednom místě. Mezi nábřežími bude jezdit přívoz. V zázemí bude divákům k dispozici dezinfekce a byť celá akce proběhne výhradně v otevřených prostorách, návštěvníkům doporučujeme použít roušky zakrývající nos a ústa.

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: