Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

Valentýnský běh

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Běh nejen pro zamilované

Datum:16. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:30 - 14:00
Kategorie: sport|běh a kolo, Benefiční

Osmý ročník Valentýnského běhu bude ve znamení dobrého skutku. Startovné zůstává zdarma, avšak podmínkou účasti je donést do Running Mallu starou běžeckou obuv – všechny odevzdané boty si po skončení akce vyzvedne Armáda spásy, která zajistí, aby dostaly druhou šanci u těch, kteří je ještě využijí.
Tvé první kroky povedou do Running Mallu. Tam se můžeš nastartovat ranní kávou. Zároveň si zde vyzvedneš startovní číslo a můžeš využít úschovnu nebo se vyfotit u fotostěny. Před jedenáctou hodinou se spolu s Mattoni FreeRun kouči přesuneme do Stromovky. Zde proběhne rozcvička a v 11:30 ve dvou vlnách odstartujeme.
Pro letošní rok jsme připravili novou trasu, kterou brzy zveřejníme!
Po doběhnutí pro tebe bude připravena občerstvovací stanice s nápoji. I pokud nebudeš mít nic uloženo v úschovně, vrať se pak do Running Mallu. Naši baristé ti připraví čaj či kávu, můžeš si prohlédnout nabídku v adidas running – Prague Marathon Store a udělat si radost něčím novým na sebe. A až se sejdeme všichni, bude tombola!

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: