Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
prosince

Čtení u Jiráska

Café Jirásek

zpět na výpis akcí
 

Zveme všechny malé i velké milovníky pohádek a příběhů na pravidelné středeční čtení u Jiráska.

Datum:04. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:16:30 - 17:30
Kategorie: pro děti|Zábava

Zveme všechny malé i velké milovníky pohádek a příběhů na pravidelné středeční ČTENÍ U JIRÁSKA, které pořádáme ve spolupráci se dobrovolnickou organizací Letokruh, díky němuž získáváme vlastní „Pohádkovou babičku“.

Proč babičky a dědečkové z Letokruhu chodí číst do Café Jirásek?
Protože čtení sbližuje. A to hlavně ty nejmenší s těmi nejstaršími. Pamatujete si ten pocit, kdy Vaše babička zasedla do křesla a otevřela Vaši oblíbenou knížku? Nebo když jste si sedli dědovi na klín a listovali stránkami novými?
Chceme, aby měl každý těchto nezapomenutelných vzpomínek co nejvíc! Nevadí, že nesedíte ve svém obýváku. A ani nevadí, že babička a dědeček jsou pouze „půjčení“. Věříme, že tyto kouzelné chvíle mohou vyrůst kdekoli a kdykoli! 
Třeba i v Café Jirásek, každou středu od 16:30 do 17:30 hodin.

Akce je zdarma.
 
Organizace Stříbrná kariéra - Letokruh, z.ú. podporuje seniory v jejich aktivním životě v oblasti dobrovolnictví. Jako dobrovolníci neztrácejí sociální kontakt, mají pocit nezbytnosti a sounáležitosti. A to jak v rodině, tak i v dalších mezilidských vztazích, které jsou základem šťastného a plného života.
Senioři kolikrát ani netuší, že znají či umí něco, čím by mohli druhému pomoci. My v nich tento potenciál otevíráme a prohlubujeme. A nemusí to být žádné složité dovednosti, někdy prostě stačí jen věnovat pár minut svého času, věnovat kousek sebe......

Café Jirásek
Tel: 721 258 062
Evropská 664/134
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: