Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Breakfest with Santa - předvánoční párty pro děti

Hard Rock Cafe

zpět na výpis akcí
 

Restaurace Hard Rock Cafe Praha si jako každý rok připravila předvánoční program pro ty nejmenší návštěvníky.

Datum:08. 12. 19
Cena:od 195 Kč
Čas:10:00 - 11:30
Kategorie: pro děti|Zábava

Pomalu se blíží Vánoce a s nimi nastává i období vánočních večírků a rodinných setkání. Restaurace Hard Rock Cafe Praha si jako každý rok připravila program pro ty nejmenší návštěvníky. Pro rodiče s dětmi uspořádá v neděli 8. 12. 2019 speciální akci s názvem Breakfast with Santa (Snídaně se Santou).

Druhou adventní neděli bude v Hard Rock Cafe od 10 do 11:30 hodin připraven speciální brunch. Hosté se mohou těšit na širokou nabídku sladkých i slaných pokrmů formou bufetu. Prvotřídní kuchaři budou podávat čerstvě upečený chléb a bagetky s výběrem pomazánek, domácí muffiny, palačinky s javorovým sirupem, jogurt s müsli, čerstvé ovoce a nachystaná bude také klasická anglická snídaně s grilovanou slani-nou a párečky.

Tradičně bude pro malé navštěvníky připraven také zábavný doprovodný program. Děti čeká pěvecká soutěž Hard Rock hledá talent, kde budou mít možnost vyhrát některou z lákavých cen, například vouchery na kolotoč nebo bludiště v hračkářství Hamleys. Těšit se mohou také na soutěž o nejlepší kostým či “Donu-tovou stanici”, která umožní vyzkoušet si zdobení donutů s Muzeem Chocotopia (Choco Story Praha muzeum čokolády). Nebude chybět ani oblíbené malovaní na obličej a dětský koutek.

Dospělí zaplatí za vstup s neomezenou konzumací jídla 275 Kč, děti pak 195 Kč. Pro děti cena zahrnuje také neomezenou konzumaci vybraných nealkoholických nápojů.

Hard Rock Cafe
Tel: +420 224 229 529
Malé náměstí 3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: