Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Pohybový workshop kontaktní improvizace pro rodiče s...

Artual, z. s.

zpět na výpis akcí
 

Pohybový workshop kontaktní improvizace pro rodiče s dětmi

Datum:16. 03. 19
Cena:350 Kč
Čas:10:00 - 11:30
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava, Kreativita

Povedou jej již počtvrté zkušené lektorky současného tance a kreativního pohybu Lenka Kniha Bartůňková a Petra Pellarová, které se pohybu věnují již od dětství a které s postupujícím věkem své zkušenosti prohlubují. Jakožto matky nabízí tuto techniku, která je přirozeným komunikačním mostem mezi dvěma osobnostmi.

To, jak kontakt vnímáme, ovlivňuje naše životy a naše vztahy. Rozvíjí naší osobnost a učíme se tak naslouchat sami sobě i společnosti. Kontakt rodiče s dítětem nekončí u prsu, nošením v šátku, či přirozeným odchodem z dětského světa do světa dospělých. Je to celoživotní cesta, na které je třeba umět naslouchat.

Workshop bude vedený formou her a pohybových cvičení, které si budou účastníci upravovat dle svých možností. Budeme instinktivně hledat cestu, jak spolu navazovat kontakt.

Podmínky: na lekci prosím přijďte jeden rodič s jedním dítětem. Pokud máte dětí víc, zapojte další členy rodiny, a to proto, abyste mohli svou pozornost věnovat pouze jedné osobě.

Věková skupina dětí: od 3 do 15ti let

Co na lekci potřebujete: pohodlné oblečení (tepláky, triko, ponožky - pracujeme bez bot!)

Artual, z. s.
Tel:
Letohradská 62
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: