Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
února

Výstava Fenomén Igráček

Vltavanů 229

zpět na výpis akcí
 

Igráček námořník s lodičkou hraje hlavní roli v rámci putovní výstavy Fenomén Igráček, která se po době vrací do Prahy.

Začátek:01. 02. 19
Konec:28. 02. 19
Cena:od 50 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Od 1. do 28. února tohoto roku ji bude hostit Restaurace a kavárna Korkorán a to ve svém galerijním prvním patře secesního pavilonu bývalé vršovické vodárny, kterou stejně jako celý areál spravuje s podporou hl. m. Prahy DDM Praha 4 - Hobby centrum 4. Figurka námořníka byla vytvořena už v 80. letech minulého století a na výstavě bude představena jak její původní, tak současná podoba.  Návštěvníci se seznámí s historií i současností oblíbené české hračky prostřednictvím desítek figurek nejrůznějších povolání a charakterů v historických i moderních variantách. Putovní výstavu připravil český výrobce her a hraček, firma EFKO-karton s.r.o., která IGRÁČKA vyrábí spolu s Inspirací Zlín, která výstavu nově pořádá. Putovní výstavu dlouhodobě podporuje Technické muzeum v Brně, kde před lety vznikla.

Vltavanů 229
Tel: 778 727 286
Vltavanů 229
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: