Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

Lá vem a história 2019!

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Čtení pro rodiny s portugalskými kořeny.

Datum:16. 02. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 11:30
Kategorie: pro děti|

A teď přijde pohádka!
Pobočka Korunní vás zve na storytelling v portugalštině. Program vznikl pro rodiny s portugalskými kořeny, které si chtějí četbou udržet portugalský jazyk jako součást své identity. Setkání plná pohádek, písniček a říkanek v portugalštině vede dobrovolnice Michele Pechlof z Brazílie. Přiveďte svou rodinu a pojďte si číst pohádky!

Lá vem a história!
Venha para a biblioteca no ramo Korunni e divirta-se com a hora da história. O Lá vem a história! foi criado para todas as famílias que vivem em Praga (e comunidades vizinhas) e gostariam de preservar a língua portuguesa como parte da sua identidade, a partir da leitura. Coordenado pela voluntária Michele Pechlof, os encontros são gratuitos e recheados de histórias, cantigas, poemas e parlendas em português! Língua é cultura. Traga a sua família e vamos contar histórias!

Pobočka Korunní
Tel: 770 130 218
Korunní 2160/68
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: