Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
listopadu

Xbox herní zóna

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Forza Horizon 4

Začátek:01. 11. 18
Konec:30. 12. 18
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: pro děti|Zábava, S tatínkem

Usedněte za volant vysněného vozu a získejte titul Horizon Superstar! Navštivte exkluzivní herní zónu Forza Horizon 4 jedinou v ČR v Obchodní centrum Letňany! Na šesti konzolích XBOX ONE prozkoumejte závodní svět v oblíbené herní novince Forza Forizon 4. Staň se opravdovým řidičem, sešlápni pedál Forza Playseat a buď první v cíli!

Na největší oslavě automobilismu na světě se může během sezóny vše změnit. Vydejte se k cíli sami, nebo se spojte s ostatními a prozkoumejte krásu a minulost Británie v jednom společném světě. Čeká na vás možnost sbírat, řídit a přizpůsobit svým představám více než 450 vozů. závody, kaskadérské kousky, tvůrčí zábava a zkoumání. Zvolte si svoji cestu k titulu Horizon Superstar.

Buď nejrychlejší ve vybraném závodním okruhu a vyhraj super ceny! A pozor, 16.11. a 14.12. se koná závodní odpoledne o super ceny (15:00 – 19:00). Těšíme se na vás v OC Letňany!

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: