Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
září

Podzimní hrátky 2018

Písecká brána

zpět na výpis akcí
 

Podzimní hrátky letos představí příběhy středověkých hrdinů a králů, svět dvořanů i obyčejných lidí. 

Datum:22. 09. 18
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Hry

Zakončete léto hravě! 

Podzimní hrátky letos představí příběhy středověkých hrdinů a králů, svět dvořanů i obyčejných lidí. Malí rytíři a princezny s námi mohou zažít dobývání hradu, zkusit si, jak se zakládalo středověké město, nebo se utkat v souboji. 

Na vlastní kůži si vyzkouší, jak se žilo mnichům ve středověkých klášterech, jak bylo těžké třeba pro Karla IV.získat královskou korunu a také uvidí, jak obrovské bylo tehdy naše království (vždyť za Přemysla Otakara II. sahalo až k Jaderskému moři!). Velevážené publikum se může těšit i na šermířské souboje, dobovou hudbu, kejklíře, rozmanité workshopy, stejně jako i na autentické středověké občerstvení a mnoho dalšího!

Písecká brána
Tel: 720 139 431
K Brusce 208/5
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: