Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

24 hodin pro Kuře a Cars&Stories v OC Letňany

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Pomozte dětem v OC Letňany.

Začátek:23. 06. 18
Konec:24. 06. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 10:00
Kategorie: pro děti|S tatínkem, Benefiční

Ve dnech 23.-24. června 2018 Obchodní centrum Letňany připravuje pro vás a zejména pro vaše děti spoustu zábavy, jejíž výtěžek bude na podporu projektu České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti Pomozte Dětem.

Součástí již 13.ročníku akce 24 hodin pro Kuře bude tento rok také akce Cars&Stories.

Místem konání bude areál Obchodního centra Letňany, kam se sjedou upravená auta, historické motocykly, supersporty, elektromobily, a vedle toho bude připravený zajímavý doprovodný program. Sraz upravených aut Escape6 Meet 2018 představí více než 200 špičkových exponátů, jejichž majitelé budou soutěžit o hodnotné ceny v několika kategoriích. Na připraveném pódiu s velkoplošnou obrazovkou budou po celý den k vidění videa ze světa tuningu, diskuze s majiteli aut, a návštěvníci se dozví i praktické rady o tom, jak automobily správně upravovat. Představí se také projekt Tuning bezpečně, který má za svůj cíl informovat veřejnost v čele s fanoušky tuningu o problematice legislativy, technických řešení a bezpečném tuningu.

Milovníci supersportů zde najdou několik aktuálních modelů a také příznivci elektromobility nezůstanou zkrátka.

Ve stejném čase se bude konat ve vnitřních prostorách obchodního centra již tradiční závod RC modelů s názvem 24 hodin pro Kuře na podporu projektu České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti Pomozte dětem. V něm se utkají týmy, jejichž členy jsou modeláři, závodníci i mediálně známé osobnosti. Můžete je podporovat po celou dobu závodu, na který se nevybírá žádné vstupné. Váš případný příspěvek bude určen na podporu projektu Pomozte dětem. 

Těšíme se na vaší návštěvu, Vaše OC Letňany.

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: