Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
dubna

Den otevřených dveří Pražských služeb

Pražské služby a.s.

zpět na výpis akcí
 
Tip

Vystavena bude nejmodernější technika a připraven bude také bohatý doprovodný program. 

Datum:21. 04. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:30 - 16:00
Kategorie: pro děti|Zábava, S tatínkem

 Návštěvníci si budou moci prohlédnout třídící linku nebo sběrný dvůr. Den otevřených dveří Pražských služeb moderuje Maroš Kramár.

Na pódiu se představí kapela Sabrage (10.35 a 12.30), dále pak zazpívá partička BOTOX (cca 11.35) v čele s Honzou Kopečným a určitě zazní i píseň Popelář. O velkolepé finále plné hitů se postará hitmaker Michal David (cca 15.15).

Pro nejmenší budou připraveny skákací hrady, skluzavky, trampolíny, malování na obličej, tvarování balónků, dětská autoškola, mini ZOO a další atrakce. Pro větší děti a dospělé bude tradičně přichystán offroadový polygon, kde budou moct vyzkoušet jízdu na dvoukolkách Segway nebo elektrických vozítkách. Dále jen naplánována exhibice na U-rampě, freestyle exhibice na kole Martina Šimůnka. Zájemci si mohou zakoupit občerstvení.

Sběrný dvůr: od 10.30 do 15.45 (vstup neomezen)

Třídící linka papíru: od cca 10.30 do cca 15.30 (po 30min. intervalech, max. 25 osob, registrace na místě u hostesek, děti do 12 let se prohlídky mohou účastnit za doprovodu dospělé osoby)

Oficiální zahájení akce je v 10.30 hodin.

Pražské služby a.s.
Tel: 284 091 111
Pod Šancemi 444/1
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: