Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Čarodějnice na Chvalské tvrzi

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Čarodějnice na Chvalské tvrzi: EWA FARNA, Děda Mládek Illegal Band a kapela pro děti Nedloubej se v nose.

Datum:30. 04. 18
Cena:60 Kč
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Chvalský zámek a MČ Praha 20 pořádají již 29. ročník hornopočernických Čarodějnic na Chvalské tvrzi, které se konají v pondělí 30. dubna od 14 do 22 hod. Při letošních Čarodějnicích navíc oslavíme kulatých 10 let od otevření Chvalského zámku pro veřejnost. Je na co se těšit!

V odpoledním programu od 14 hod. uvidíte dětská hudební, taneční i sportovní vystoupení. Zdarma bude otevřen salon pro děti s malováním na obličej, hair-stylingem i líčením pro maminky a herní koutek, který pro děti chystá spolek Molechet a centrum MUMRAJ. Kolem 15. hod. dětem zahraje a zazpívá veselá parta herců z Divadla rozmanitosti z Mostu – kapela NEDLOUBEJ SE V NOSE. Těšit se můžete na vystoupení nové rockové kapely GOOD FAIHT z počernické ZUŠ. Nebudou chybět hry a kouzlení na pódiu s Kamilem Burdou, moderátorem hlavního programu pak bude Václav Žmolík.

POZOR, přibližně v 17:30 vybereme nejhezčí dětskou čarodějnici! Po celý den můžete navštívit kolotoče či další pouťové atrakce nebo se občerstvit u stánků, které budou nabízet dostatek jídla i pití všeho druhu.

Večerní program od 18,30 hodin otevře vystoupení legendární kapely Děda Mládek Illegal Band, která letos oslaví 20 let. Hvězdou večera pak bude mladá talentovaná zpěvačka EWA FARNA. Nebude chybět malý i velký oheň, opékání buřtů a krásný závěrečný ohňostroj. Přijďte slavit s námi!

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: